Pritjet e gjatë në kufirin Serbi – Kroaci kanë bërë që një qytetar nga Suhareka ta humbas durimin dhe t’i thyej rregullat duke dal me veturë anash shiritit duke tejkaluar kolonën.

Marketing

Kjo video e shpërndarë në rrjetet sociale, tregon që shumë mërgimtarë kanë marr rrugën e kthimit për në vendet ku jetojnë dhe po përballen me pritje të gjata nëpër pika kufitare.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet për të dalë nga Kosova po zgjasin deri në 1 orë e gjysmë./albora.ch/

Marketing