Kur bëhet fjalë për pamjen e tyre, të famshmit nuk bëjnë kompromis.

Shumë të famshëm kanë investuar dhe ende investojnë që pamja e tyre të përmirësohet vazhdimisht, edhe me kalimin e viteve, ndërkohë transplanti i flokëve është një nga investimet që po bëhet më shumë kohët e fundit.

E si vendi ideal për këtë investim, shumë të famshëm po e cilësojne klinikën “Ozone Hair Clinic”.

Marketing

Më poshtë do ju prezantojmë me disa personazhe të famshëm që mbjelljen e flokëve e besuan te Klinika “OZONE” në Prishtinë:

Marketing