Vitin e kaluar, Posta Zvicerane ka shpërndarë më shumë se 202.1 milion pako. Krahasuar me 2020, rritja është 9.6%.

Marketing

Kjo nuk është parë në historinë e La Poste. Për herë të parë, gjigandi i verdhë në fakt ka përpunuar më shumë se 200 milionë paketa në një vit.

Në fakt, rreth 2.021 milionë paketa u dërguan vitin e kaluar në Zvicër dhe jashtë saj, një shifër prej 9.6%, krahasuar me vitin 2020.

Krahasuar me vitin 2019, kjo rritje është 35%, raporton lematin, përcjellë albora.ch.

Ndërsa numri i letrave ka rënie në vitin 2021. Postierët shpërndanë 1811 milionë letra, një shifër me një rënie prej 3.3%.

La Poste jo vetëm që do të ruajë vendet e tanishme të punës, por gjithashtu ka në plan të krijojë rreth 1500 vende pune më shumë deri në 2030./albora.ch/

Marketing