Një nga festivalet më të mëdha në Evropë, Sunny Hill, do të mbahet këtë vit dy herë, shkruan KultPlus.

Marketing

Festivali ka filluar nga data 4 gusht dhe ka përfunduar suksesshëm më 7 gusht në parkun e Gërmisë në Prishtinë.

Ndërkaq, në Tiranë pritet të mbahet nga data 26 gusht deri më 28 gusht në Liqenin Artificial të Tiranës.

Në faqen zyrtare të festivalit tashmë pritet të publikohet formacioni i tyre i përditshëm për tre ditë rresht të performuesve në këtë festival.

“TIRANË! Bëni mirë të jeni gati për disa lajme super emocionuese rreth formacionit të festivalit, biletave dhe më shumë. Shumë shpejt vjen…”, thuhet në njoftim.

Marketing