Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë.

Marketing

Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë së hakerëve grekë.

Ndërsa nga institucioni në fjalë ende, sipas asaj që raportojnë mediat në vend, nuk ka asnjë reagim lidhur me sulmin në fjalë.

Marketing