Një grua nga Lincolni i Mbretërisë së Bashkuar i mbushi 106 vjet të shtunën e 6 gushtit.

Marketing

Asaj iu organizua një festë në shtëpinë e kujdesit ku për qejfin e saj u përkujdes një 32 vjeç, Eddy Betterridge, i cili i shërbeu i zhveshur me vetëm një përparëse, teksa vet 106-vjeçja tha se asaj i pëlqeu ai për shkak që s’kishte qime në gjoks.

“Ishte spontane. Edi ishte i gjatë, kishte sy të bukur dhe ishte shumë tërheqës. Ai nuk kishte fare qime në gjoks, që gjë më bëri shumë përshtypje dhe nuk kisha parë kurrë diçka të tillë”, është shprehur 106 vjeçarja Norah Shaw.

Ajo ka përjetuar dy luftëra botërore, dy pandemi globale dhe 20 kryeministra.

Marketing