Interneti satelitor Starlink i SpaceX tani është i disponueshëm në 32 vende të botës.

Marketing

Themeluesi dhe CEO i SpaceX, Elon Musk tha përmes Twitterit se Interneti Starlink tani është i disponueshëm në 32 vende, duke përfshirë pjesë të Australisë, Brazilit, Kilit, SHBA-së, Kanadasë dhe shumicës së Evropës, dhe se pajisjet mund të dorëzohen “menjëherë”.

Kroacia fqinje është tashmë ndër vendet ku Interneti Starlink është i disponueshëm, ndërsa vendet e tjera të rajonit janë ende në pritje. Starlink erdhi në jetë vitin e kaluar, ku nga shtatori i vitit 2021 ishte i disponueshëm në 12.

Musk gjithashtu ka zbuluar një hartë të mbulimit të Starlink, ku e kaltra e lehtë tregon vendet ku Starlink është i disponueshëm, kaltra pak më e errët përfaqëson vendet në “listën e pritjes” ndërsa e kaltra krejtësisht e errët tregon vendet ku Starlink do të jetë i disponueshëm “së shpejti”.

Marketing