Sad adult woman sitting on dark home corridor floor.

Feng Shui është metoda e lashtë aziatike e rregullimit hapësinor që na ndihmon të optimizojmë rrjedhën e energjisë pozitive në shtëpinë tonë. Në çdo shtëpi ka vende kritike ku grumbullohet energjia negative dhe të cilat mund t’i pastrojmë nga ennergjia negative me teknika të ndryshme feng shui.

Marketing

Banjo është një nga vendet më kritike në çdo shtëpi kur bëhet fjalë për energjinë negative. Në këtë hapësirë ​​kullon dhe rrjedh uji, i cili sipas feng shui-t mund të simbolizojë mungesën dhe humbjen e parave.

Për të pastruar banjën nga energjia negative, provoni teknikat e mëposhtme:

  1. Rregulloni gjithçka që është prishur, hidhni çdo gjë që është prishur

Rubinetat që rrjedhin janë një shenjë e problemeve financiare që ju vijnë, dhe gjërat e prishura janë një magnet për energji negative. rregulloni çdo gjë që është e prishur në banjë dhe kthejeni në vendin e saj origjinal dhe sigurohuni që të hidhni gjërat e thyera që nuk mund të rregullohen jashtë shtëpisë.

  1. Mbyllni derën e banjës

Që energjia negative që grumbullohet në banjë për shkak të kanalizimeve, rrjedhjeve dhe tubacioneve të mos shfaqet në zona të tjera të shtëpisë, sigurohuni që derën e banjës ta mbani gjithmonë të mbyllur.

  1. Vendosni pasqyrën në derën e banjës

Ky truk i feng shui-t është një truk që “fshin” ndikimin e keq energjetik të banjës dhe në reflektim vërehen pjesë të tjera të shtëpisë. Ky është një truk i madh për rrjedhën e energjisë chi.

  1. Kujdesuni për bimët në banjë

Bimët jeshile do të neutralizojnë energjinë e keqe, por gjithashtu do ta bëjnë banjën tuaj të duket si një oaz i vogël. Bimët më të mira për banjë janë ato që tolerojnë lagështi të lartë, tilandsia, aspidistra, filodendron, peperomia apo bima merimangë.

  1. Mbajeni gjithmonë të rregullt banjën

Magneti më i madh feng shui është rrëmuja, prandaj sigurohuni që të keni një hapësirë ​​të lirë, të hapur dhe të pastër në banjën tuaj. Hidhni produktet që nuk i përdorni më ose që kanë skaduar, mos lejoni që shishet e panevojshme të grumbullohen. Përdorni produkte natyrale pa kimikate për të pastruar banjën.

  1. Uleni kapakun e tualetit

Për të reduktuar humbjen e fondeve dhe për të parandaluar energjitë e këqija në fushën e financave dhe karrierës, mbajeni tualetin të mbuluar kur nuk e përdorni

Marketing