Marketing

Një kërkesë për ndihmë e publikuar në media është bëre shkak që një shqiptarë të dhuroje veshkën.

Bëhët fjalë për Ismet Avdyli i’a  shpëton jetën  mërgimtarit Sokol Murselaj.

Ai në një intervistë për “Fol Shqip”, tha së pa e menduar dy herë e bëri këtë.

“Ky ishte një vendim personal i imi, ku nuk më është dashur të marrë mendimin apo këshillën e askujt, vetëm gruaja ka qënë në djeni”, u shpreh ai.

Kjo është një histori që vitet kalojn por humanizmi mbetet aty në mendjen e familjarëve të Sokolit, por jo vetëm, të cdo Shqiptari që e ka dëgjuar këtë intervistë, shkruan albora.ch

Jo vetëm kjo histori e tij në “Fol Shqip”, dëgjojmë histori të ndryshme të shqiptarve, madje ekskluzivitetet më të mëdha që bëjnë buje të madhe janë pikërisht nga emisioni dhe autori Altin Marku.

Shiko linkun më poshtë për të parë intërvistën e dhënë nga dhuruesi i veshkës, Ismet Avdyli. /albora.ch/

Marketing