Janari nuk ishte një nga muajt më të lumtur për kompanitë zvicerane, të cilat panë një rritje prej 28% të mbylljeve krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2021.

Marketing

Në Ticino, mbylljet e kompanisë u rritën me 18%, raporton ticinonews, përcjellë alboraa.ch.

Falimentimet e korporatave u rritën ndjeshëm në Zvicër në janar dhe e njëjta prirje u vu re edhe në Ticino.

Kjo tregohet nga të dhënat e publikuara nga kompania e informacionit ekonomik Dun & Bradstreet (D& B), të cilat gjithashtu theksojnë se si rritja në numrin e lindjeve të reja të biznesit është ulur.

Nëse disa kompani duhet të mbyllen, shumë po hapin dyert e tyre./albora.ch/.

Marketing