Këngëtarja dhe fytyra e marketingut e shumë kompanive në Botë, Rita Ora e ka filluar me plot argëtim Vitin e Ri.

Marketing

Këngëtarja zgjodhi ishuj ekzotik për ta kaluar festën e vitit të ri, derisa më pas ajo u kthye në New York për të festuar këtë vit në ahengun e organizuar nga miku i saj, Ves J Morgan.

Tani ajo ka vazhduar për të treguar fotot që ajo ka realizuar brenda 5 ditëve të muajit janar.

Ekzotike dhe e veshur me stil, duket se këtë vit Rita nuk do të ndalet me projektet e saj të reja si në karrierën e saj muzikore por edhe në fusha të tjera, sidomos atë të marketingut.

Marketing