A ka vërtet një kuzhinë më të shijshme se ajo e gjyshes sonë? Tani njujorkezët dhe vizitorët në qytetin e tyre, mund të shijojnë kuzhinën autentike të “gjyshes” edhe nëse gjyshja e tyre nuk jeton më, madje edhe nga vende të ndryshme të botës, me një rezervim në Enoteca Maria.

Marketing

Restoranti filloi duke i dhënë kuzhinën e tij gjysheve italiane, por tani u jep mundësinë grave të moshuara nga e gjithë bota të praktikojnë artin e tyre të kuzhinës për shembull, nga Japonia, Peruja, Sri Lanka, Argjentina, Egjipti dhe Tajvani.

Funksionimi i tij filloi në vitin 2007 dhe mori emrin e gjyshes italiane të pronarit, e cila kishte idenë origjinale për të rigjallëruar biznesin e tij duke pasuruar menunë me receta të bëra fjalë për fjalë në shtëpi.

Në fakt, ai nuk u mjaftua me gatimet e vendlindjes së tij, por ftoi gjyshe nga vende të ndryshme për të ndarë traditën dhe përvojën e tyre të kuzhinës me klientët me fat që arrijnë të rezervojnë një tryezë. Vendet janë të kufizuara, pasi rezervimi i fundit është në orën 19:30. Siç mund ta shihni, kuzhinierët e tij duhet të shkojnë në shtrat herët.

Marketing