Mbrëmë është mbajtur finalja e Eurovisionit për vitin 2022 ku ka fituar Ukraina.

Marketing

Në formatin e ri të viteve të fundit, përveç votave të publikut, voton edhe juria profesionale e shteteve të ndryshme.

Kështu, festivali fillimisht i njofton votat e jurisë për çdo shtet, nga 1 deri në 12 pikë, ndërsa votat e publikut si total dhe audienca fillimisht nuk e di saktë se si ka votuar publiku i secilit shtet për këngët.

Sot janë publikuar pikërisht në detaje votat e publikut dhe kështu ne mund ta shohim se si ka votuar edhe publiku nga Shqipëria.

Publiku shqiptar i ka dhënë 1 pikë Moldavisë, 2 pikë Norvegjisë, 3 pikë Serbisë, 4 pikë Britanisë së Madhe, 5 pikë Estonisë, 6 pikë Holandës, 7 pikë Spanjës, 8 pikë Italisë, 10 pikë Ukrainës dhe 12 pikë Greqisë.

Për më shumë informata, klikoni këtu./ALBORA.CH/

Marketing