Shumë njerëz e shoqërojnë mëngjesin me një filxhan kafe dhe një gotë ujë të ftohtë, mirëpo duket se duhet të bëni kujdes me këtë praktikë të përditshme.

Marketing

Ju sjellim më poshtë disa arsye pse uji i ftohtë mund të ketë ndikim negativ në shëndetin tuaj:

Uji i ftohtë formon muskuj të tepërt në sistemin e frymëmarrjes, duke çuar në mbingarkesë dhe rrezik më të lartë të infeksioneve, si infeksioni i fytit.

Ujë i ftohtë ngushton enët e gjakut, e cila zvogëlon hidratimin.

Pirja e ujit të ftohtë shkakton trupin të punojë fort për të tretur ushqimin pasi lëngjet e ftohta ngurtësojnë yndyrat në gjak.

Marketing