Mërgimtarëve kosovarë nuk po u lejohet që të marrin produktet nga Kosova në vendet ku ata jetojnë.

Marketing

Policët kufitarë po ua konfiskojnë produktet si: arrat, specat, suxhukun dhe produkte të ngjashme me to, shkruan Mitropol, përcjell albora.ch.

Sipas Mitropol.net bëhet e ditur se hungarezët po ua hedhin produktet nga Kosova në mbeturina, duke ua zbrazur tërësisht bagazhin e veturave./albora.ch/

Marketing