Datat 7 dhe 8 mars po afrojnë dhe me siguri ju po mendoni: “Çfarë t’i dhuroj mësueses, mësueses së fëmijëve, mamit, vjehrrës, kunatës” dhe çdo gruaje në jetën tuaj.

Për disa ide dhuratash që nuk zhgënjejnë askënd, hidhini një sy listës së mëposhtme dhe ndoshta frymëzoheni.

Marketing

1. Kufje “AirPods” (me Bluetooth)
2. Krehër-tharëse (kërko “hair dryer brush”)
3. Sete kuzhine (nëse personi ka pasion gatimin)
4. Veshje sportive
5. Libër
6. Pizhama (mendoni diçka saten, të veçantë dhe/ose të personalizuar)
7. Batanije me ngrohëse
8. Verë e mire
9. Orë
10. Pasqyrë me dritë
11. Produkte kozmetike, linja kujdesi për lëkurën që ju e dini që ajo i përdor gjithnjë
12. Një trajtim fytyre
13. Një ditë në Spa
14. Diçka që ka kohë që e përmend
15. Një trajnim/kurs për një temë që i intereson
16. Një mbajtëse bizhuterish
17. Një kasë telefoni e personalizuar
18. Kornizë me një foto të saj ose tuajën bashkë
19. Një picture
20. Një udhëtim
21. Mbajtëse çelësash shtëpie/albora.ch/

Marketing