Loja më e re në Vushtrri nga disa të rinj, i ka kaluar të gjitha “lojërat normale”.

Marketing

Dy të rinj e kanë vendosur një bast, për t’u futur në arkivol në gjysmë të natës.

Kushti parashihet që nëse njëri nga ta është aq trim, të futet dhe të bëjë fotografi në arkivol./albora.ch/


Marketing