Universiteti i Lucernit e ka emëruar profesor PD Dr. Florim Cuculin, i cili është shef i Departamentit të Kardiologjisë në Spitalin e Luzernit, shkruan luks.ch, përcjell albora.ch.

PD Dr. Florim Cuculi ka përfunduar studimet për mjekësi në Universitetin e Bazelit. Pas një qëndrimi tre vjeçar në Spitalin Universitar të Oksfordit në Angli, ai punoi si mjek i lartë nga viti 2012 dhe si mjek i lartë në kardiologji në LUKS nga viti 2015. Në vitin 2018 u emërua kryemjekë për kardiologji.

Marketing

Fushat kryesore të trajtimit të tij përfshijnë sëmundje komplekse të arterieve koronare (përfshirë mbylljet kronike të arterieve koronare) si dhe mbylljet e shtojcave atriale dhe zëvendësimin intervenues të valvulës së aortës.

Florim Cuculi erdhi në Zvicër nga Maqedonia e Veriut në moshën 14 vjeçare. Me karrierën e tij, ai shërben si model për të gjithë shqiptarët në të gjithë Zvicrën.

Pas performancës së tij të jashtëzakonshme në kërkim shkencor dhe mësimdhënie universitare, Universiteti i Lucernit e nderoi Florim Cuculin me titullin profesor.

“LUKS” e përgëzon përzemërsisht doktor Cuculin për këtë arritje akademike, si dhe e falënderon për angazhimin e tij të madh dhe punën e suksesshme shkencore.

Historia e Florim Cuculit është mesazhi më i mirë se për një njeri që e do profesionin që e ushtron, sukseset nuk mungojnë kurrë.

Marketing