Puthja e Ilirit e Arjolës si rrjedhojë e provës së aktrimit nga “Vëllai i Madh” ka qenë një nga temat më të komentuara së fundmi.

Marketing

Lidhur me këtë dha opinionin e saj edhe gruaja e Ilirit, Emanuela.

Ajo  tha se e kishte marrë me shumë pozitivitet dhe qetësi këtë gjë sepse ishte thjesht një lojë e aktrim.

Sipas saj njerëzit duhet ta marrin me më sportivitet pjesën e roleve që bëjnë aktrim është puthje për momentin./albora.ch/

Marketing