Marketing

Kombet e Bashkuara vlerësuan të hënën se në përgjithësi 1,735,068 njerëz janë larguar nga Ukraina që nga 24 shkurti.

Polonia ka mirëpritur pjesën më të madhe të refugjatëve, rreth 1 milion, e ndjekur nga Hungaria me më shumë se 180,000 dhe Sllovakia me rreth 128,000.

Lexo edhe:

Numri i përgjithshëm i refugjatëve të vlerësuar u rrit rreth 250,000 nga 1.5 milionë sa ishte të dielën./albora.ch/

Marketing