Virgjëresha

Marketing

Nëse po flasim për shenjat e horoskopit që nuk kërkojnë kurrë falje, Virgjëreshat duhet të jenë në listë. Në fakt, ata kurrë nuk e pëlqejnë mënyrën se si të tjerët i bëjnë gjërat. Ata nuk lejojnë askënd t’u thotë se e kanë gabim. Ata janë mjeshtrit e forcës, vitalitetit, aftësisë dhe stërvitjes. Duke qenë se ata praktikisht diktojnë përvetësimin e aftësive, është e natyrshme që vënia në pikëpyetje e aftësive të tyre i bën ata mbrojtës. Virgjëreshat kalojnë një përjetësi duke përsosur çdo detyrë që u jepet, kështu që çdo mosmiratim është i papranueshëm për ta.

Akrepi

Nëse ndonjëherë kapni një Akrep duke kërkuar falje, shënoni datën dhe regjistrojeni atë pasi ky moment nuk do të përsëritet më kurrë. Akrepat e duan fuqinë, ata e kërkojnë atë dhe veprojnë në mënyra që do t’u japin atyre ndikim më të madh. Çdo gjë që vë në dyshim fuqinë e tyre bëhet automatikisht një kërcënim për ta. Ata janë individë me mendim të fortë dhe shpesh më shumë se të pavarur. Ata refuzojnë të pranojnë mendimet e të tjerëve dhe nuk i përshtaten ato. Përveç kësaj, ata janë shumë të mirë në manipulimin e një situate në atë që i favorizon ata.  Është e pamundur t’i thuash një Akrepi se kanë bërë një gabim.

Luani

Kur flisni për shenjat e horoskopit që nuk kërkojnë kurrë falje, duhet të përfshini edhe atë që ka një ego më të madhe se jeta. Luanët kanë një personalitet të madh dhe vetëvlerësim edhe më të madh dhe nuk vlerësojnë asnjë kërcënim ndaj tij. Ndryshe nga të tjerët në listë, Luani beson se të tjerët mund t’i duan ose t’i urrejnë. Në mendjen e tyre, kushdo që u kërkon falje është thjesht duke vënë në dyshim personalitetin e tyre dhe për mungesën e një fjale më të mirë, një urrejtës. Edhe kur ata bëjnë diçka të gabuar ose madje e kuptojnë se kanë bërë diçka të gabuar, ata mund të mos kërkojnë falje. Sidoqoftë, mund të prisni një gjest korrigjues prej tyre, por kjo është më e mira që mund të merrni.

Marketing