Një grua nga Carinthia është aksidentuar në Itali dhe ka vjedhur një makinë për të shkuar në shtëpi. Nëna e saj nuk hezitoi asnjë sekondë dhe lajmëroi policinë, shkruajnë mediat austriake, përcjell Albora.ch.

Marketing

Një grua nga rrethi i Hermagor raportoi të enjten se vajza e saj 20-vjeçare kishte ardhur në shtëpi me një makinë të çuditshme me targa italiane. Oficerët kanë mundur të gjejnë një makinë në adresën e banimit në lagjen Hermagor, e cila ishte raportuar si e vjedhur në Itali.

Në makinë ndodheshin dokumente, para të gatshme dhe sende të ndryshme të një shtetasi shqiptar 32-vjeçar.

Gjatë intervistimit, 20-vjeçarja ka deklaruar se të mërkurën ka shkuar drejt Italisë me makinën e nënës së saj. Më pas ajo ka pësuar një aksident trafiku në Itali me dëme materiale dhe ka lënë makinën e dëmtuar në Itali.

Shtëpi me një makinë të vjedhur          

Të enjten ajo gjeti një makinë të shkyçur në zonën e stacionit të trenit Tarvisio, e cila kishte edhe çelësin në të. Më pas ajo u nis me makinë në shtëpi me të. Makina i është dorëzuar 32-vjeçarit shqiptar në orët e mbrëmjes.

20-vjeçarja është denoncuar në prokurorinë publike të Klagenfurt.

Marketing