Publikohet lista e emrave të vendeve evropiane ku tashmë nuk ka kufizime sa i përket koronavirusit.

Marketing

Ja cilat janë:

1. Çekia

2. Danimarka

3. Hungaria

4. Islanda

5. Letonia

6. Norvegjia

7. Polonia

8. Rumania

9. Sllovenia

10. Suedia

Udhëtarët nga vendet jo anëtare të BE-së mund të hyjnë në shtetet e lartpërmendura, pavarësisht statusit të vaksinimit, sipas SchengenVisaInfo. Pra, udhëtarëve nuk u kërkohet certifikatë për vaksinimin e Covid, shërimin apo test. Përveç heqjes së kufizimeve për udhëtarët, këto vende kanë hequr dhe pjesën më të madhe të masave kundër Covid./albora.ch/

Marketing