Një mërgimtari i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore të shtunën, bënë të ditur policia në raportin 24-orësh.

Marketing

Sipas policisë mërgimtari këtë gjë e ka vërejtur pasi që ka arritur në shtetin e Zvicrës.

“ANP Adem Jashari 07.01.2022 – 18:00. Ankuesi kosovar ka njoftuar se vëllai i tij kur ka arritur në shtetin e Zvicrës ka vërejtur se i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore”, thuhet në raport. /albora.ch/

Marketing