Marketing

Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në luftën e fundit në Kroaci. Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë, njofton Klan Kosova. 

Në këtë ngjarje mori pejsë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic. /albora.ch/

Marketing