Arjola dhe Iliri, dy banorët që kanë krijuar shoqëri shumë të mirë në shtëpinë e Big Brother Vip, i kandë dalë gjithmonë në krahë njëri-tjetrit.

Marketing

Por pak ditë më parë, Arjola bëri një deklaratë që i habiti të gjithë.

“Iliri po të futi llapën të shkrinë”, tha ajo.

Por kjo nuk është e tëra, pasi që ata në lojën që bënë, sërish na kanë befasuar pasi që kanë shkëmbyer puthje në buzë.

Pamjet e momentit të puthjes i ka publikuar gazetari i famshëm shqiptar, Olti Curri i cili gjithmonë ndjekë me vëmendje zhvillimet në shtëpi.

Kujtojmë se Iliri është i martuar ndërsa Arjola është një nënë beqare me tre fëmijë.

Marketing