Për tetë vite radhazi, Departamenti i Institucioneve dhe Departamenti i Territorit mbështesin promovimin “Transporti Publik dhe të moshuarit”, gjithashtu të lidhur me zgjedhjen për të hequr dorë vullnetarisht nga licenca.

Marketing

Braktisja e lejes së drejtimit është në fakt një hap i rëndësishëm dhe pason se nevojitet një qasje e re ndaj lëvizshmërisë, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Të gjithë personat që vendosin të heqin dorë përfundimisht nga licenca, duke e depozituar atë në Seksionin e Trafikut, do të kenë akses në ngritje në detyrë.

Ata pastaj do të marrin një letër për konfirmimin e depozitës së bashku me një sërë kuponësh për të zgjedhur (të vlefshme për një vit):

Zbritje prej 300 frangash mbi çmimin e një kalimi Ylberi nga 2 zona.

Zbritje prej 200 frangash mbi çmimin e një pasimi të përgjithshëm vjetor të klasit të dytë.

Zbritje prej 250 frangash mbi çmimin e një pasimi të përgjithshëm vjetor të klasit të pare.

Gjithashtu do të jetë e mundur të blihet një kartë udhëtimi me çmimin modest prej 33 frangash./albora.ch/.

Marketing