Agjencia qeveritare e SHBA-së e ngarkuar me dhënien e vizave, Green Card dhe natyralizimeve ndryshoi deklaratën e misionit, duke zhbërë vendimin penalizues të epokës Trump që e kishte shtyrë ofruesin e shërbimit të imigracionit drejt një fokusi në sigurinë e vendit.

Marketing

Drejtori i USCIS, Ur Jaddou njoftoi misionin e ri të agjencisë në një deklaratë duke thënë se Shtetet e Bashkuara janë dhe do të mbeten një komb mikpritës që pranon njerëz nga e gjithë bota, transmeton albora.ch.

Ndryshimet pasqyrojnë ndarjet politike rreth mënyrës sesi duhet të menaxhohet imigracioni dhe deri në një masë debatin më të gjerë nëse Shtetet e Bashkuara duhet të zgjerojnë mundësitë për emigrantët që të hyjnë legalisht në vend./albora.ch/

Marketing