Masa shtrënguese do të ketë edhe për shtetasit e vendeve tjera që do të hyjnë në Kosovë. Këto masa pritet të hyjnë në fuqi që nga nesër.

Marketing

Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti. /kp/

“Sigurisht që do të ketë masa sa i përket hyrjes në vendin tonë, qytetarët që vijnë në vendin tonë sigurisht që do të kenë 3 doza apo 2 doza dhe testin PCR të freskët për të dëshmuar mund të ketë kufizime edhe të kalimit të disa shërbimeve nga forma e dhënies së shërbimeve fizike në online”, ka deklaruar ai./albora.ch/

Marketing