Shpesh nuk i vëmë re disa gjëra, por ato mund të zbulojnë shumë për ne. Nëpërmjet shoqërimit tonë të parë me diçka, një ngjyrë të preferuar, një kafshë, objekte që vizualizojmë ose të ngjashme, nënndërgjegjja jonë flet.

Marketing

Përgjigjuni pyetjeve dhe zbuloni se çfarë zbulon deti për personalitetin tuaj, disa nga tiparet tuaja që nuk i keni ditur deri më tani, dëshirat e fshehta…

  1. Imagjinoni të zhyteni në det dhe, ndërsa zbuloni botën nënujore, vëreni papritur një sirenë. Çfarë ngjyre ka bishti i saj?
  2. Sirena nuk është e vetmja që takoni në fund të detit, sapo ju kalon një peshk. Çfarë do të ishte ai?
  3. Pak më tutje hasni në guaca. Si duken, forma e tyre është e thjeshtë apo janë të pazakonta, ndoshta spirale si kërmilli?
  4. Keni vendosur të dilni në sipërfaqe dhe të arrini në plazh. Sa njerëz shihni?

Zgjidhja:

  1. Ngjyra e sirenës tregon se sa i shoqërueshëm jeni. Ngjyrat e ftohta si jeshile dhe blu nënkuptojnë ndrojtjen dhe ngjyrat e ngrohta si roza dhe e verdha, hapjen.
  2. Peshku thotë diçka për mënyrën tuaj të zgjidhjes së konfliktit. Nëse është i padëmshëm, atëherë i qëndroni mendimit tuaj, edhe pse të gjithë të tjerët ju kundërshtojnë; nëse është grabitqar, do të thotë se keni frikë nga konflikti dhe dorëzoheni shpejt.
  3. Guaca flet se sa i afrueshëm jeni në marrëdhëniet me njerëzit e tjerë. Forma e thjeshtë dhe ngjyrat e zakonshme nënkuptojnë se mund të hapeni shpejt me dikë, ndërsa një formë e pazakontë dhe më shumë ngjyra tregojnë se jeni mjaft të mbyllur dhe se preferoni t’i zgjidhni vetë problemet tuaja.
  4. Njerëzit në plazh përfaqësojnë miqtë tuaj. Nëse sheh shumë prej tyre, ke shumë miq; por nëse ka vetëm pak larës, ndoshta keni vetëm pak miq, ama të vërtetë. Nëse nuk ka njeri në plazh, mund të thuhet se nuk keni besim tek njerëzit dhe preferoni të jetoni si një ujk i vetmuar.
Marketing