Elly është një vajzë nga Amerika e cila u njoftua me një djalë nga Kosova të dy u fejuan pasi u njoftuan në një konferencë shkencore në Amerikë.

Marketing

Të ftuar në emision televiziv në Kosovë djaloshi nga Kosova Mentor Dida kishte shkuar në Amerikë për shkollim dhe ku kishte takuar vajzën Elly.

Atje në fillim gjithëçka ka qenë e veshtirë, kam punuar gjatë gjithë kohës dhe në të njejten kohë kam studiuar dhe u njoftova më ketë vajzë që sot është e dashura ime dhe nusja e Kosovës. Kam studiuar për inxhineri sepse dhe babi im është inzhiner dhe nëna arsimtare.

Jam takuar dhe më presidentin Bill Clinton i cili edhe më sugjeroj për punë në një kompani dhe atje fillova të mendoj diqka ndryshe.

Mentor Did duke sherbyer çaj

Elly ka mësuar shumë mirë gjuhen shqipe.

Nusja nga Amerika që po jeton në një fasht të Kosovës është shumë e lumtur më jetën në Kosovë dhe më njerzit në pergjithesi.

Elly është një vajzë nga Amerika, e cila u njoftua me një kosovar dhe u fejuan pasi u njoftuan në një konferencë shkencore në Amerikë, pë

“Po, vendosa për dashurinë të jetoj në Kosovë, jetoj me prindër të burrit tim dhe i dua fort edhe ata”, tha ajo.

“Kosova më habit për së miri, i dua njerëzit, jetoj e lumtur në Kosovë”, shtoi ajo.

Foto: facebook Mentor Dida

Shikojeni videon:

ALBORA.CH

Marketing