Marketing

Aktori me famë botërore, Leonardo DiCaprio i ka dhuruar 10 milionë dollarë për ushtrinë e Ukrainës raporton Ukrinform, transmeton Gazeta Express.

“Aktori Hollyëoodian Leonardo DiCaprio ka transferuar 10 milionë dollarë për qeverinë e Ukrainës si ndihmë ndaj agresionit rus. Donacioni është në përkrahje të luftës si dhe për nevoja humanitare të Ukrainës”.

DiCaprio ka edhe rrënjë ukrainase nga gjyshja e tij, dhe kjo është shuma më e lartë që një person privat ka dhënë për Ukrainën./albora.ch/

Marketing