Marketing

Pika kufitare në Merdarë vazhdon të mbetet me flukse te larta të veturave, e një gjendje e tillë shihet të jetë edhe këtë mëngjes të së shtunës.

Kolonat dhe pritjet e gjata kane qene një nga dukurit pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror. Por, kjo po vazhdon të jetë edhe në sezonin dimërore . /albora.ch/

Albora.ch ju sjellë pamje nga kolonat e gjata që janë në pritje të kësaj pikë kufitare në Merdare ku pritjet në dalje janë deri në 3 orë, ndërsa radha e automjeteve është deri në 1400 metra../albora.ch/

Marketing