Shëndeti ynë është i lidhur drejtpërdrejt me atë që ne konsumojmë në trupin tonë, ndaj duhet kujdes për atë që përzgjedhim.

Marketing

Sipas studimeve, dieta më e mirë duhet të përmbajë produkte të ndryshme si peshk dhe vezë.

Sipas këshillave, mishi duhet të konsumohet jo më shumë se dy porcione në javë dhe konsumimi më i madh i kalorive duhet të jetë në gjysmën e parë të ditës.

Në 14 përbërësit kryesorë të cilat janë ushqime “hero”, kuzhinieri përmend edhe fasulet e zeza dhe patatet e ëmbla të cilat duhet të jenë të stinës.

Sipas studimeve, rëndësi më të madhe duhet ti kushtojmë mëngjesit, duke konsumuar ushqime të shëndetshme, ndërsa në darkë, ushqime të lehta.

Marketing