Ndonjëherë ish-partnerët ju mbajnë si shushunjat, duke refuzuar t’ju lënë të vazhdoni. Kjo mund të jetë shumë irrituese dhe e dëmshme për rritjen tuaj individuale, pasi lejimi i ish-it tuaj për të marrë përsipër ju mund të jetë mjaft problematike.

Marketing

Demi

Është e vështirë për demat të heqin dorë nga dikush që duan. Ata nuk hyjnë lehtë në një lidhje, por kur e bëjnë, dorëzohen plotësisht. Është shumë e vështirë për ta të harrojnë ish-in, siç bën zakonisht partneri. Kjo i lë demat zemërthyer.

Peshorja

Ata janë njerëz shumë të sjellshëm që do ta pranojnë të parën krahëhapur, nëse derdh një lot ose bën përpjekjen më të vogël. Nuk mund të dalloj kollaj lotët e vërtetë dhe të rremë, kështu që ish-i im mund t’i përdorë më vonë, duke e lënë Peshoren plotësisht të hutuar. Ata thjesht nuk mund të shkojnë kundër natyrës së tyre simpatike, shkruan timesofindia.indiatimes.com .

Peshku

Ish-ët e tyre vazhdojnë të kthehen sepse nuk ngopen me Peshqit. Kjo shenjë e zodiakut është shumë e bukur, e zgjuar dhe intuitive. Ata janë të shkëlqyer në marrëdhënie. Kjo është arsyeja pse ish-i i tyre është penduar që i kanë lënë dhe po përpiqen t’u kthehen atyre. Disa pothuajse ia dalin, por Peshqit janë shumë të kujdesshëm me zemrën e tyre. Ai nuk do të lejojë askënd ta thyejë atë lehtësisht.

Virgjëresha

Nëse u jepet një shans i dytë, ata përpiqen të korrigjojnë gabimet e tyre. Virgjëreshat e dinë se megjithëse arrijnë perfeksionin në të gjitha aspektet e jetës, nuk mund ta arrijnë atë në marrëdhënie. Kjo është arsyeja pse ata po përpiqen me këmbëngulje të mbahen mend nga ish-të e tyre dhe të duan të jenë sërish bashkë. Gjithçka që duan është një shans i dytë.

Gaforrja

Ata bëhen shumë të dëshpëruar kur dikush ndahet me ta. Ata nuk mund ta lënë të lirë ish-in e tyre nëse nuk marrin një shpjegim të qartë ose një shans tjetër për një lidhje. Ata i japin përparësi dashurisë mbi të gjitha dhe janë shumë të kujdesshëm, mbështetës dhe mund të dashurojnë në çdo kohë. Ka shumë mundësi që ai të pranojë ish-in e tij, sikur asgjë të mos ketë ndodhur.

Foto: Pixabay

Marketing