Charli dhe Dixie D’Amelio, Addison Rae janë ndër yjet e TikTok që fituan liderë të shumë kompanive S&P 500, raporton wsj.com.

Marketing

Charli D’Amelio, ndoshta ylli më i njohur i TikTok, kryeson listën me fitime prej 17.5 milionë dollarë në vitin e kaluar.

Dixie D’Amelio mori valën e famës së motrës së saj në TikTok që kur motra e saj më e vogël filloi fillimisht në rrjet në vitin 2019, duke përfituar nga prirja e aplikacionit për rutinat e kërcimit. Me bashkëpunimet e saj dhe emisionin e saj në YouTube fitoi 10 milionë dollarë vitin e kaluar.

Addison Rae, një tjetër kërcimtare/këngëtare në platformë, mbyll 3-shen e parë të fituesve më të lartë të TikTok në 2021 me 8.5 milionë dollarë./albora.ch/Marketing