Të punësuarit në sektorin publik në Maqedoninë e Veriut kanë nisur protestën para Kuvendit.

Marketing

Në mënyrë simbolike janë vendosur disa karrige të cilat, sipas protestuesve përfaqësojnë deputetët që rrinë në Kuvend, LSM kërkon rritje lineare të rrogave për 2,806 denarë, që në euro i bie 45 euro e 53 cent.

Në takimin e djeshëm mes Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë dhe përfaqësuesve të qeverisë nuk u arrit marrëveshje për rritjen e rrogave.

Marketing