Rrjeti i dyqaneve ushqimore në Zvicër “Denner” kohët e fundit u bë viral me klip reklamash me fëmijët.

Marketing

Por nëna e fëmijëve të reklamës është shprehur se sipas “Denner”, fëmijët në Zvicër duhej të punonin shumë më gjatë se ç’lejohej.

Por kompania prodhuese zvicerane “Denner” i ka mohuar këto akuza akuza, raporton 20min, përcjellë albora.ch.

Në reklamë, dy nga binjakët e gruas në fjalë luajtën për të qenë në gjendje të alternonin shtyllat.

Megjithatë, koha maksimale e punës e përshkruar nga ligji thuhet se është tejkaluar ndjeshëm.

Kjo nuk duhet të zgjasë më shumë se tre orë në ditë te fëmijët nën 13 vjeç.
Sipas saj marrëveshja nuk ishte mbajtur në ditën e parë të xhirimeve, edhe pse ajo ishte ankuar menjëherë.

“Denner” kishte kërkuar vazhdimisht një bisedë personale me gruan dhe vazhdoi t’i ofronte dorën.
Nëna e fëmijëve të reklamës tani ka bërë një denoncim dhe përfaqësohet nga një avokat./albora.ch/

Marketing