Swiss ka njoftuar sërish ndryshime në orarin e fluturimeve, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albora.ch.

Marketing

Siç shkruan linja ajrore në një deklaratë për shtyp, ajo ka rënë dakord të punojë me Air Baltic për të stabilizuar më tej orarin e saj të fluturimeve dhe për të rritur sigurinë e planifikimit të pasagjerëve për orarin e ardhshëm të fluturimeve dimërore.

Linja ajrore letoneze thuhet se po kryen fluturime në emër të Swiss si pjesë e të ashtuquajturës marrëveshje qiraje (marrje me qira të avionëve duke përfshirë ekuipazhin).

Pavarësisht nga kjo, Swiss do të vazhdojë të punësojë dhe trajnojë gradualisht ekuipazhin e vet të kabinës. Për më tepër, bashkëpunimi me Air Baltic është planifikuar si shtesë e partneritetit ekzistues me Helvetic Airways.

Përveç gjashtë avionëve Helvetic që operohen për Swiss gjatë gjithë vitit, avionë të tjerë Helvetic mund të përdoren në mënyrë fleksibël për Swiss për të mbuluar kërkesën maksimale.

Në bordin e avionit Air Baltic, pasagjerët mund të presin ofertën e zakonshme zvicerane sipas një kontrate qiraje të lagësht.

Marketing