Këngëtares së njohur kosovare, Arta Bajramit i ka vdekur nëna.

Marketing

Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtarja, e cila njoftoi se varrimi do të bëhet sot tek varrezat në Arbëri.

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi Allahu të mëshiroftë oj Nëna ime  Varrimi do të bëhet sot në kohën e Ikindisë tek varrezat e Arbërisë në Prishtinë”, ka shkruar Bajrami.

Marketing