Pesë punonjëse të çerdheve në Misisipi po akuzohen për abuzim të fëmijëve pasi një video tronditëse është shfaqur në internet që tregon një prej punonjësve që mbante një maskë të frikshme të Halloween për të tmerruar fëmijët.

Marketing

Punëtorët e Lil’ Blessings Childcare – Sierra McCandless, Oci-Anna Kilburn, Shyenne Shelton, Jennifer Neëman dhe Traci Huston, u akuzuan këtë javë.

Videoja e tmerrshme që u bë virale në fillim të këtij muaji tregoi disa punëtore që trembnin shumë fëmijë.

“Prokurori i Prokurorisë së Qarkut dhe Prokurori i Qarkut u takuan me prindërit e fëmijëve të përfshirë në incident në Qendrën e Kujdesit dhe Mësimit për Fëmijët Lil’ Blessings dhe i informuan ata për akuzat e mundshme penale që ligji do t’i lejonte ata të ndiqnin”, kështu tha Kevin Cook në një deklaratë.

Neëman, Shelton, Kilburn dhe McCandless përballen me tre akuza për abuzim të fëmijëve për pjesëmarrje në kaos dhe Hutson përballet me dy akuza për mos raportim të abuzimit, sipas ABC News.

The horrific video released earlier this week shows a teacher named CeeCee in a Halloween mask terrorizing children other teachers said were 'bad'
Multiple students were seen covering their faces while another was hysterical as CeeCee got close to her face
A little girl who was attempting to eat her lunch got a fright when a daycare worker in a creepy Halloween mask approached  her and yelled in her face
Terrified children were seen attempting to run away from another child care teacher
CeeCee can be seen pointing to the children while asking a fellow teacher if the student by her was misbehaving
Marketing