Gjithkush e njeh dikë me një alergji që ka në polen, pluhur, kafshë ose kikirikë.

Marketing

Por mund të habiteni për disa nga materialet, ushqimet ose mjediset më pak të njohura, të cilat mund të shkaktojnë reaksione alergjike në njerëz të caktuar.

Gjërat si bizhuteritë, pullat e pantallonave, detergjentet e pastrimit dhe çaji kamomil mund të shkaktojnë alergji që ju nuk keni pasur më herët.

Andaj duhet të keni kujdes të shtuar.

Marketing