Rusia është bërë objektivi i vendosjes së një sërë sanksionesh gjatë shtatë dekadave, shkruan ukrinform.

Marketing

Sipas Qendrës Kundër Dezinformimit, Rusia është bërë vendi më i sanksionuar gjatë tetë viteve të fundit më shumë se Koreja e Veriut, Mianmari, Kili, Kuba, Kina, Irani dhe Siria gjatë 70 viteve.

Pas vendosjes së sanksioneve në vitin 2014, produkti i brendshëm bruto i Rusisë ra me 2%; pas sanksioneve të fundit, vendi pritet të falimentojë.

Sipas parashikimeve më optimiste për Rusinë, falimentimi i vendit mund të ndodhë jo më herët se në muajin maj./albora.ch/

Marketing