Fjala për të cilën nevojiten rreth 3 orë për ta shqiptuar, dhe njihet si fjala më e gjatë që mund të ekzistojë deri me tani ka 189,819 shkronja dhe është emri i një proteine ​​gjigande të quajtur Titus.

Proteinat zakonisht emërtohen duke grumbulluar emrat e kimikateve që i bëjnë ato, dhe meqenëse Titina është proteina më e madhe e zbuluar ndonjëherë, emri i saj duhet të ketë qenë po aq i veçantë.

Marketing

Fjala që po flasim, nëse doni ta dëgjoni, mund ta gjeni në linkun më poshtë, natyrisht nëse do të keni 3.5 orë kohë, sepse aq zgjat procesi i shqiptimit.

Marketing