Është stina e Demave dhe ja gjithçka që duhet të dini për pjesëtarët e kësaj shenje.

Marketing

Duke qenë se shenja e Demit bazohet në sundimtaren Venus, dhe elementin “tokë”, për nga natyra e tyre, femrat e lindura në këtë shenjë janë shumë të qëndrueshme, por në të njëjtën kohë të ndjeshme, të buta dhe romantike.

Pamja fizike e femrave Dem është zakonisht shumë tërheqëse, dhe pamja e tyre karakterizohet nga sensualitet ekstrem, sharm, elegancë dhe zbulon imazhin e një personi të vërtetë të brishtë dhe të butë, i cili, si rregull, gjithmonë ka nevojë për mbështetje, vëmendje dhe dashuri.

Në pamjen e saj, një grua e kësaj shenje të zodiakut ka gjithmonë një element shtesë të misterit dhe misticizmit, dhe duket shumë “e vështirë” për t’u pushtuar dhe për t’u gjykuar, por në thelb është shumë e përzemërt dhe e hapur dhe nuk ka prirje të veçantë për të fshehur emocionet e saj të sinqerta dhe për të pretenduar. të është e ftohtë dhe e paprekshme.

Gruaja Demi është shumë argëtuese dhe interesante si person, dhe është gjithmonë e gatshme për të bërë shaka ose për t’i bërë të gjithë të qeshin, por është gjithashtu shumë inteligjente dhe e vetëdijshme për cilësitë e tyre, kështu që nuk është e pazakontë t’i përdorë ato për të arritur një mirëqenie sociale ose materiale. , sepse si rregull i pëlqen të shijojë luksin, ushqimin, jetën e shtrenjtë, udhëtimet dhe është një hedonist i madh, konformist dhe në një farë mënyre materialist.

Një gruaje Demi nuk ka turp të përpiqet t’i arrijë qëllimet e saj në një mënyrë më të lehtë dhe të përdorë dhe manipulojë partnerët emocionalë, miqtë ose bashkëpunëtorët e saj me të gjitha cilësitë e saj, në mënyrë që të pasurohet më shpejt dhe më lehtë, ose të përparojë në biznes ose në shkallët shoqërore.

Karakteri i gruas Dem

Një grua në shenjën e demit është shumë e prirur të jetë një kritike e madhe në karakter dhe që gjithmonë dhe me çdo kusht të kontrollojë gjithçka, të menaxhojë gjithçka dhe të ketë të drejtë me çdo kusht dhe që fjala e saj të dëgjohet dhe respektohet.

Në marrëdhëniet ndërpersonale, femrat e kësaj shenje të zodiakut mund të jenë shumë xheloze dhe shumë posesive dhe në një farë mënyre me shumë egoizëm “ruajnë” atë që është vetëm e tyre, qofshin ato partnere biznesi, shoqe apo shoqëruese emocionale e martesore.

Femrat Dem janë personalitete shumë të qëndrueshme dhe të vendosura dhe karakterizohen nga këmbëngulja dhe këmbëngulja e madhe, si dhe energjia dhe forca e pabesueshme e vullnetit, ndaj janë të gatshme të japin maksimumin e tyre për realizimin e planeve të tyre dhe besimin e tyre në ideale. shumë sinqerisht “dorëzohen” për të arritur qëllimet e tyre.

Gjithashtu, femrat e kësaj shenje të zodiakut karakterizohen nga guxim dhe entuziazëm jashtëzakonisht i madh, ndaj nuk janë të prirura të dorëzohen kur “ngrohen” mjaftueshëm për një punë apo një person dhe bëhen të interesuara.

Virtytet e grave të lindura në shenjën e demit janë – fuqia e vullnetit; stabiliteti; këmbëngulja; vendosmëri; guximi; entuziazmi; zgjuarësia; misteri; hijeshia; drejtpërdrejtshmëria; hapja; qëndrueshmëria; “besnikëria” ndaj vetvetes dhe qëndrimeve dhe bindjeve të dikujt; toleranca; dinjiteti; kujdesi; butësia; emocionaliteti; ndjeshmëria; dhembshuria; fisnikëria; durimi.

Marketing