Policia italiane ka arrestuar një shqiptar në zonën e Leçes.

Marketing

Ai ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar që prej vitit 2012.

Sipas medieve italiane, shqiptari ende i paidentifikuar në periudhën 2010-2012 kishte falsifikuar formularët e aplikimit për lëshimin e pasaportave dhe kartave të identitetit në Shqipëri.

I arrestuari u dërgua në burg, në pritje të gjykimit.

Marketing