Përmes një videomesazhi drejtuar të gjithë të rinjve shqiptarë, ylli i muzikës botërore, shqiptarja Dua Lipa, ka premtuar një tjetër vizitë në Tiranë në kuadër të aktiviteteve për ‘Tirana, kryeqyteti Evropian i Rinisë’.

Marketing

“Tirana ka një vend të veçantë në zemrën time. Në Tiranë e ndjej veten si në shtëpi. Paçi fat me organizimin e mbi 1000 aktiviteteve dhe jam e sigurt që do të jenë një sukses i garantuar. Ju dua shumë”, tha Dua Lipa./albora.ch/

Marketing