Kini kujdes nëse do të fluturoni këtë të premte: Air France do të anulojë 55% të fluturimeve të saj me distanca të shkurtra dhe të mesme për ditën, shkruajnë mediat franceze, përcjell albora.ch.

Marketing

Rreth 10% e fluturimeve të saj në distanca të gjata janë gjithashtu të prekura. Çështja: një grevë nga kontrollorët francezë të trafikut ajror.

“Vonesat dhe anulimet e minutës së fundit nuk mund të përjashtohen”, tha Air France në një deklaratë, duke theksuar se “klientët e prekur nga fluturimet e anuluara do të njoftohen individualisht me SMS dhe e-mail”. Për Air France, kjo përfaqëson rreth 400 fluturime të anuluara nga 800 të planifikuara për të premten, sipas kompanisë, e cila “rekomandon fuqimisht që klientët e saj të shtyjnë udhëtimin e tyre”.

“Masat tregtare që mund të konsultohen në airfrance.fr lejojnë parashikimin ose shtyrjen pa pagesë, dhe për klientët, fluturimi i të cilëve anulohet, një notë krediti ose një rimbursim i plotë në rast se ata nuk udhëtojnë më”, shpjegoi ajo.

Marketing