Të gjitha karburantet do të shtrenjtohen nga e enjtja në Luksemburg.

Marketing

Me një rritje më të theksuar për 95 pa plumb, shkruajnë mediat në Luksemburg, përcjell Albora.ch.

Lajm i keq për automobilistët, çmimi i karburanteve po rritet sërish.

 Litri naftë do të kushtojë 1.9 cent më shumë dhe do të tregojë çmimin prej 1.717 euro për litër.

Litri pa plumb 95 rritet me 1.8 cent për të vendosur në 1.638 euro.

E njëjta gjë për 98 pa plumb që pëson rritjen më të madhe, 2.8 cent për litër më shumë (1.855 euro/litër).

Këtu janë çmimet që do të shfaqen:

Benzina 95: 1.638 euro (+1.8 cent)

Benzina 98: 1,855 euro (+2,8 cent)

Naftë: 1.717 euro (+1.9 cent)

Marketing