Marketing

Ambasada e Ukrainës në Zvicër i bën apel popullatës zvicerane duke iu kërkuar që furnizimet mjekësore të dërgohen për civilët dhe forcat e armatosura ukrainase.

Ambasada publikoi një thirrje në Facebook me një listë të materialeve të mundshme: fustane, doreza, fashë, materiale qepëse, por edhe qetësues kundër dhimbjeve, defibrilatorë portativë dhe kuti të ndihmës së parë.

Individët, ose subjekte të ndryshme mund ta dorëzojnë materialin në Ambasadën e Ukrainës në Bernë nga e hëna në të premte nga ora 16.00 deri në orën 19.00, ose në [email protected]. Në fakt, faqja e internetit e ambasadës aktualisht nuk është e aksesueshme./albora.ch/

Marketing